• Kategori
      Kriterlerinize uyan bir kategori bulunamadı.
      • Koleksiyon
        Kriterlerinize uyan üretici bulunamadı.
      • Products
        Kriterlerinize uyan ürün bulunamadı.
          • Blog
            Kriterlerinize uyan blog yazısı bulunamadı.
          Üye Girişi

          Aydınlatma Metni

          Dr. YUSUF TOPAL
          KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRME
          “ÇEVRİMİÇİ ZİYARETÇİ” AYDINLATMA METNİ

          Bu Aydınlatma Metni; 6698 sayılı Kanunun 10. maddesi ile Aydınlatma Yükümlülüğünün Yerine Getirilmesinde Uyulacak Usul ve Esaslar Hakkında Tebliğ kapsamında veri sorumlusu sıfatıyla “Dr. YUSUF TOPAL” tarafından hazırlanmıştır.

          1-Veri Sorumlusu Kimliği ile İşlenen Kişisel Veriler
          Aşağıda belirtilen kişisel verileriniz; veri sorumlusu “Dr. YUSUF TOPAL” olarak tarafımızca 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”) uyarınca aşağıda açıklanan amaçlarla işlenebilecektir.

          İşlem Güvenliği Bilgileri (IP Bilgileri, İnternet Giriş Çıkış Bilgileri)

          2- Toplanan Kişisel Verilerinizin Hangi Amaçla İşleneceği
          “Dr. YUSUF TOPAL” tarafından toplanan kişisel verileriniz, kişisel verilerinizi bizlere neden açıkladığınızı içeren aşağıda belirtilen amaçlarla, Kanun’un 5. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları dâhilinde işlenebilecektir.

          Bilgi Güvenliği Süreçlerinin Yürütülmesi,
          Veri Sorumlusu Operasyonlarının Güvenliğinin Temini,
          Yetkili Kişi, Kurum Ve Kuruluşlara Bilgi Verilmesi

          3- İşlenen Kişisel Verilerinizin Kimlere ve Hangi Amaçla Aktarılabileceği
          Toplanan kişisel verileriniz ilgisine göre; “Dr. YUSUF TOPAL” tarafından, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilmesi doğrultusunda; talep ettiğinde yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına 6698 sayılı Kanun’un 8. maddesinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

          4- Kişisel Verilerinizi Toplamanın Yöntem ve Hukuki Sebepleri
          Kişisel verileriniz, “Dr. YUSUF TOPAL” tarafından elektronik ortam veri aktarım araçları ile toplanmaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz; 6698 sayılı Kanun’un 5. maddesinde yer alan “Kanunlarda açıkça öngörülmesi” kişisel veri işleme şartı kapsamında otomatik yollar ile işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

          5-İlgili Kişilerin Hakları İçin Dr. YUSUF TOPAL’a Başvuru
          İlgili kişi olarak, 6698 sayılı Kanun’un 11. maddesinde yer alan haklarınıza ilişkin bir talebiniz olması durumunda; Ön Büro’dan temin edebileceğiniz Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Başvuru Formu’nu belirtilen usul ve esaslar doğrultusunda doldurarak veya Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ ile öngörülen asgari koşulları sağlayan başvurunuz ile; [email protected] e-mail adresimize mobil imzalı yahut e-imzalı olarak ileteceğiniz ileti ile veya “Harbiye Mah. Abdi İpekçi Caddesi No:39/4 ŞİŞLİ/İSTANBUL” adresimize şahsen yapacağınız ıslak imzalı yazılı başvuru veya noter kanalı ile başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Yapacağınız başvuruyu “Dr. YUSUF TOPAL” olarak, talebinizin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak sonuçlandıracağız. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, “Dr. YUSUF TOPAL” tarafından Kişisel Verileri Koruma Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır.

          Bu kapsamda ilgili kişi olarak aşağıdaki haklara sahipsiniz;
          a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
          b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
          c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
          ç) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
          d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
          e) Kanun’un 7 nci maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
          f) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
          g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
          ğ) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

          Login Bg
          back to top
          Randevu Al
          FİLTRELE